DKK 56,75

Henkiller // The Preachers

31.10.2018 kl. 20:00 Fatter Eskil, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 56,75

Forsalgsbilletten inkluderer en øl fra TAK ROCK!, som tak for din støtte til talenterne.

Om HENKILLER:

Henkillers musik har vingefang som en albatros. Med zeppelininspirede riffs, 60'ernes psykedelia og rødder i bluesen skaber de tilsammen en postmoderne cocktail af vintagerock på nye plader. En unik atmosfære skabes af fængende hooks og vovede melodier, der fastholder og fodrer koncertgængere med ørehængere som "Reserved for the Dead" og "Violet Sky". 

Henkiller har spillet shows i både København, Århus og Aalborg mf. I 2017 vandt bandet den vestdanske finale i musikkonkurrencen Emergenza og har varmet op for bl.a. PowerSolo, De Underjordiske og Dance With Dirt. Deres musik og sceneshow egner sig både til energisk dans og den stille musikalske oplevelse, og går derfor hånd i hånd med både kolde øl og cocktails.

Bandet består af:
Guitarist - Mads Højberg Lund
Guitarist og forsanger - Jake Hubert Gardiner
Bassist - Linus Holst
Trommeslager - Rasmus Holst

Om THE PREACHERS: 

The Preachers er en Garage Rock duo bestående af en mur af tung guitar, hæsblæsende trommer og uhæmmet energi.

Med stærk inspiration fra kunstnere som Ty Segall, Bass Drum of Death og The Gories, og med numre som 'Full Of Honey' og 'Generation Medication', skaber de deres egen Fuzz-inficerede, simple og primitive Garage Rock.

Bandet opstod i mødet mellem Eksil-Sønderjyden Thomas og Sigurds endeløse jamsessions i et svedlugtende og rodet øvelokale i Københavns Nordvest-kvarter.
Musikken voksede ud af et fælles ønske om at dyrke den ligefremme og impulsive 'No-Bullshit' attitude som Garage Rocken er opstået af.

Med et tekstunivers udsprunget af ungdommelig druk, narko og depression, og en vokal svøbt i uendelige mængder af Delay og ærlighed, bliver man fuldstændig opslugt i The Preachers dystre univers.