DKK 56,75

Månelys // Ingeline

21.11.2018 kl. 20:00 Fatter Eskil, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 56,75

En aften i poesiens tegn!

Forsalgsbilletten inkluderer en øl fra TAK ROCK!, som tak for din støtte til talenterne. 


Om Månelys: 
Månelys er et alias for den aarhusianske sanger og sangskriver, Morten Ebert Larsen, der skriver tidløse dansksprogede sange til sind og sjæl. Det er gået stærkt for Månelys, som debuterede i koncert-sammenhæng i november 2017,  hvor han på én uge spillede support for de etablerede danske navne, TÅRN (Atlas, Aarhus) og Hjalmer (Posten, Odense) og fik fornemme tilkendegivelser fra publikum og branchefolk.

Månelys er først og fremmest spillemand. En trubadur, der har drukket af samme kilde som Kim Larsen og Bob Dylan, men samtidig har fundet sit eget følsomme udtryk og stil. Der er samfundsrevsende sange, men også skæve eksistenser, kærlighed, liv, død og nogle af livets store spørgsmål bliver besunget. Alt dette krydret med humor og gode historier.

Månelys arbejder konstant på nye sange og udgiver til vinter sin første single, som er forløber til  debut-EP'en, der udkommer næste år. 2018 har indtil videre blandt andet budt på en support-tjans for Dangers of the Sea (Radar, Aarhus), hvor GAFFA skrev:  "Der hersker ingen tvivl om, at Månelys besidder et stort potentiale med sine dansksprogede, hverdagspoetiske sange". Månelys var nævnt i GAFFA's juli-udgave som en af fire spirende artister, redaktionen anbefaler læserne at holde øje med. 
Glæd dig til en aften i Månelysets skær. Velkommen indenfor.

Om Ingeline:
Ingeline synger og spiller sine sange med en sjældent hørt lidenskab. Kun akkompagneret af sin guitar, tager den unge musiker dig på en tur rundt i sin poetiske verden med en dragende vokal og klingende fingerspil. 

Hun lader skuldrene falde ned, tankerne vandre og giver samtidig et træk på smilebåndet med sin jordbundne, jyske humor. 

Ingeline er en selvsikker sangskriver og sangerinde med stærke sange, som både lyrisk og melodisk er af høj kvalitet indenfor den akustiske singer-songwriter verden.