DKK 56,75

Krain // Juliet Knows

10.10.2018 kl. 20:00 Fatter Eskil, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 56,75

Forsalgsbilletten inkluderer en øl fra TAK ROCK, som tak for din støtte til talenterne.

Om KRAIN:

KRAIN er et band med base i Thy, som består af 4 unge drenge. De har med en fælles interesse for rock siden 2015 spillet sammen, og selvom de knapt har rundet de 20 år, har bandet formået at finde deres egen niche i en genre, der ellers ikke er en del af populærmusikken længere. 


KRAIN er tunge basriffs med overdrive, tilbagelænede trommer og guitarfigurer badet i rumklang, og bandet trækker inspiration fra flere forskellige genrer. Storladenhed er et nøgleord for bandet, og det kan mærkes, når bandet slår sig løs på en scene.


Bandet udgav i 2017 dobbeltsinglen "What Still Stands", som blev anbefalet af bl.a. det tyske musikmagasin Soundkartell og DR's musikkonkurrence "Karrierekanonen". I efteråret 2018 udsender KRAIN deres længe ventede debut-EP "Lost In Time" efter en længere kreativ proces. Debut-EP'en danner grundlag for en række koncerter i efteråret 2018.


KRAIN er en del af Thy Music Collective.


Om Juliet Knows:

Juliet Knows bringer et frisk pust til den danske musikscene med deres egen catchy pop. Det er tydeligt at høre, at bandet Juliet Knows har forelsket sig i en lyd, som kun kan beskrives som utroligt fængende og catchy. En blanding af elektronisk synthesizerunivers og pop/rock guitarer, er hvad der skaber grundlaget for denne unge kvartets alternative popunivers. Dette kommer kompromisløst til udtryk på deres debut-EP "Change", der er udgivet i november 2017. Den energi og dedikation, der kommer til udtryk i et utroligt behageligt lydunivers, konstituerer et kanonstærkt band, der med garanti kommer til at præge den danske, såvel som udenlandske, musikscene i de kommende år.


Dørene åbnes kl. 19:00.