DKK 56,75

Yen // Nicotine Nerves

05.09.2018 kl. 20:00 Fatter Eskil, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 56,75

En forsamling af rendyrket talent, der er klar til smadre Festugen!

Forsalgsbilletten inkluderer en øl fra Tak Rock!, som tak for din støtte til talenterne. 

Om SpaceBaby (AFLYST):
SpaceBaby blev dannet i starten af 2015 i hjertet af Aarhus. Kvintettens genre kan bedst beskrives som alternativ indie-rock med to dråber syre. Med et solidt afsæt i rocken bringes de bedste elementer fra bl.a. reggae, funk og country i brug, der giver musikken et særpræget udtryk. Musikken skrive i sammenspil, hvor medlemmernes forskellig inputs kombineres til et unikt og iørefaldende udtryk. 
Med en forkærlighed for fængslende melodier, bevægende rytmer samt den nutidige elektroniske vibe, lykkes det SpaceBaby, med stor overbevisning, at smelde de to verdener sammen til et unikt univers. Et univers, hvor der arbejdes med alt for fortabt kærlighed til meningen med vores eksistens. 

Om Yen: 
Yen strækker sig fra genrene jazz, ekspiermenterende, rock, bluewave, psychedelic, punk og triphop. Ud af alt dette producerer Yen, bestående af Jonathan Bruun Ravn på trommer, Svend Laurids Knudsen på keys + sampler og Johan Ringbøl på vokal og guitar, dybfølte ballader med rumklangsheavy guitar, tunge beats og croonede vokaler. 

Om Nicotine Nerves: 
Nicotine Nerves - Musikken kan beskrives som Nirvana tilsat lidt benzin og antændt med en halv tændt cigaret. Lydbilledet bliver stort og live showet broadcastet direkte til VHS. De er et ængsteligt, stresset og hårdslående. Man vil blive lamslået af lige præcis hvor meget lyd, der kan komme ud af en duo.
Bandet består af Rasmus Rankenberg Madsen (Guitar/Vokal) og det nyeste medlem Lauge Kjærulf Andersen (Trommer). Bandet blev grundlagt i Sønderjylland og har senere hen væltet både Århus, København og Tyskland. Både alene og sammen med grupper som The Entreprenuers, Get your Gun og Electric Elephants.
Sammen med det nye medlem bliver der indspillet og udgivet 2 nye singler til September. Singlerne er indspillet hos Rasmus Bredvig i TapeTown og Kim Munk fra Broken Betats har været med ind over. Der er ingen tvivl om at den nye trommeslager Lauge vil skabe et kæmpe løft i både attitude og trommespil.
Sammen med de nye singler’s release er der ved at blive planlagt en tourne. Præcise datoer vil blive annonceret snarest, så hold øje!