DKK 110,00 (DKK 109,94 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Balkan Basterds

10.08.2018 kl. 22:00 Fatter Eskil, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 110,00 (DKK 109,94 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Der er sublim Balkan-fest på Fatter Eskil!

De danser med dig, fester med sig, holder om dig, lytter til dig, bekymrer sig om dig, er vilde og voldsomme sammen med dig, nyder en lille stund og et stykke smukt musik med dig og drikker en kold kom øl med dig bagefter. 

Balkan Basterds spiller dansabelt musik fra balkanområdet. Det skaber altid en fest og en positiv atmosfære med smil på læben og kriller i kroppen. Dans, skrål og løssluppen opførsel er tilladt og påskønnet, når Balkan Basterds spiller op. 

Orkesteret består af seks unge musikere fra København, som mødtes på MGK i starten af 2012. Bandet består af en sangerinde, en trompet, en saxofon, harmonika og trommer. 

Repertoiret består af en blanding af originalmusik, numre fra nutidige bands samt traditionel  folkemusik fra balkanområdet. Bandet plukker de mest fængende numre ud og giver dem deres helt egen lyd. Det vigtigste er, at musikken er dansabel. Her findes både vokal- og instrumentalnumre i vekslende taktarter, og alting leveres med stor energi og kærlighed til musikken. 

Forsalgsbilletten inkluderer en portion cevapcici og en slivovitz. OBS!! Servering er kun mellem 20:00 og 21:00. 

Koncerten efterfølges af DJ Amira Gluhic.