DKK 76,95

Martin Blom Trio

16.06.2018 kl. 22:00 Fatter Eskil, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 76,95

Bluesguitaren møder danske sange, sproget bliver taget under kærlig behandling, og elektriske udladninger får frit løb. Martin Blom Trio udgiver EP med seks danske sange.

Martin Blom Trio udgav i februar 2018 EP'en "Lyset kommer igen" med seks danske sange - alle skrevet af Martin Blom. Fire helt nye sange og nye udgaver af to sange fra det akustiske album ”Sange fra ødekirken".

 

Trackliste:

"Lyset kommer igen"

"Hvem vinder nu"

"Schopenhauer Blues"

"Sig du er min"

"Drømmer 71"

"Hver morgen er en kirke"

 

Martin Blom Trio er:

Martin Blom, guitar, vokal (spiller også med bl. a. Trouble Cats, Cohen i kirken)

Henrik Kunz, bas (spiller også med bl.a. Perry Stenbäck og Dekadansorkestern)

Esben Bach, trommer (spiller også med bl.a. Grarup All Stars og Organic3)

 

EP'en følger efter albummet ”Sange fra ødekirken”, som Martin Blom udgav i 2016. 11 sange i et dansk tekstunivers, hvor den gode melodi er i favntag med bluesguitarens insisterende nærvær. I 2014 udkom albummet ”Crossing The Water”. En plade med egne engelske sange med inspiration fra americana, blues, country og rootsrock.

 

Martin Blom Trio er sange, der bygger på rootsrock og blues. Det er også indimellem en satirisk samtidsvise, der læner sig op ad en dansk sangtradition og sange med samfundskritisk snert og tråde tilbage til beatmusikkens lømmelalder. Og så er det bluesguitar og klassisk rocktrioformat.

 

Ved siden af sin solo- og triokarriere i eget navn er han desuden guitarist og sanger i blues & rootsbandet Trouble Cats, spiller duokoncerter med mundharpespiller og sanger Henrik Hansen og er guitarist i koncertfortællingerne ”Cash i kirken” og ”Cohen i kirken”.