DKK 56,75

Rooted Forest + MoonBee + NORISS

04.04.2018 kl. 21:00 Fatter Eskil, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 56,75

Tag med på en karismatisk, jordnær og ærlig rejse i selskab med Rooted Forest, MoonBee og Louise Holst.

Forsalgsbilletten inkluderer en gratis øl fra Tak Rock!, som tak for din støtte til talenterne. Almindelig dørsalg (uden øl) fra kl. 20.00. 


Om Rooted Forest: 
Trioen består af Aske Stubkjær, Freja Würtz og Daniel Skov. De er vokset op med vidt forskellig musikalsk baggrund, men har tilsammen fundet frem til et unikt og originalt lydbillede. Musikken karakteriseres som jordnær rock med inspirationer fra bl.a. Kira & the Kindred Spirits, Kashmir og Norah Jones. 

Bandet har til formål at skabe musik som møder lytteren med et ærligt og karakteristisk udtryk. Teksterne omhandler vores omgivelser, samfundet, personligt tankemylder og hverdagen i almindelighed, og understøtter stemningen i musikken. Med sig live har de guitarist Frederik Sandfeld og pianist Andreas Bergholt. 

De udgiver til foråret 2018 deres debut EP.


Om MoonBee: 

Gemt i stjernetåger, månestråler og flydende metaforer står MOONBEE som et overnaturligt lysende fænomen med sin inderlige stemme.

Musikken er gennemsyret af kærligheden til den gode melodi og de voldsomme kontraster, hvilket efterlader lytteren imellem følelsen af statisk vægtløshed og musikalske eksplosioner.