DKK 56,75

Yellow Honey Dew + REgN

28.02.2018 kl. 21:00 Fatter Eskil, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 56,75

Følelsesladet rock og eksperimenterende dansksproget efterårsmelankoli. Det ved du udemærket godt, at du ikke må gå glip af.

Forsalgsbilletten inkluderer en øl fra Tak Rock!, som tak for din støtte til talenterne. 

Om Yellow Honey Dew: 

De fire Aarhusdrenge fra Yellow Honey Dew spiller følelsesladet rock. Musikken kan tage dig op og flyve, men den kan også plante dig hårdt på gulvet, insisterende på at du skal slippe dig selv løs! Tekstuniverset er konkret, men perspektivrigt og historiefortællende. Den klassiske bas-guitar-trommer-sang-instrumentation (dog nogle gange suppleret af akk. gui.) har siden marts 2017 skabt ny, varieret, højdynamisk rock med en betagende energi, som du ikke vil gå glip af live!

Om REgN: 
REgN er eksperimenterende dansksproget efterårsmelankoli. Lyduniverset byder på alt fra atmosfæriske synthesizere til eksperimenterende rytmer og finurlige harmonier i al sin enkelthed. De eftertænksomme elementer i REgN's musik smelter sammen med lyrikken, der sammen forsøger at belyse de ærlige og grimme erkendelser, der nu engang hører livet og ungdommen til. På en og samme gang er musikken barnligt enkel og skærende oprigtig. Navnet er inspirationen fra de forskellige stemninger regn indeholder - tungsindighed, renhed, nyt liv og alt derimellem. REgN er essensen af ambitiøs ungdom og består af Sofie Bach (Vokal), Frans Nielsen (Keys), Tobias Helms (Trommer) og Esben Aarup (Guitar).