DKK 56,75

Superdirt + De Frigjorte

31.01.2018 kl. 21:00 Fatter Eskil, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 56,75

To unikke, hårdtslående bands indtager Fatter Eskil.

Forsalgsbilletten inkluderer en øl fra Tak Rock!, som tak for støtten til talenterne. 


Om SUPERDIRT: 

Frederik Presley (vokal) og Thomas Johansen (bas) ønskede at starte verdens største rockband og spille beskidt festrock  med en ikke alt for seriøs attitude, påvirket af kunstnere som Motörhead, The Cult, Skid Row og DAD. Sangene kom til live, og det første album blev optaget i 2010. I midten af 2013 begyndte SUPERDIRT at optage en 6-spors EP: "Rock N Roll Train". Den blev optaget i deres øveokale i løbet af en to måneders periode og blev mikset og produceret af en gammel ven og producent Thomas Blok. Titelsporet "Rock N Roll Train" blev den eneste single og SUPERDIRT var heldig nok til at have legendariske Michael Denner til at spille leadguitar på nummeret! En video blev også lavet til "Rock N Roll Train" og fik en god modtagelse på den danske musikscene. 

I løbet af årene har trommerne og guitaren skiftet hænder, men siden slutningen af 2015 har det nuværende lineup været  Frederik (vokal), Thomas (bas), Jonas Severin (guitar) og Frederik Freighttrain Fabricius (trommer). Som musikere har medlemmerne af SUPERDIRT fået en enorm pose erfaring, de skaber succesfuldt sange, der er både fængende og lavet til at man kan synge med. De spiller stramt og med en kraft og et groove, der vil lade dig hige efter mere! 

Det primære fokus vil altid være på sangen. Idéen om at følge en vis visuel eller sonisk tendens er langt fra bandets  koncept, hvilket gør sangene unikke. SUPERDIRT vil altid gøre tingene på sin egen måde som et band, med hensyn til komposition, ydeevne og visuelle udseende på scenen, hvor publikum altid får hvad de vil have: En uforglemmelig oplevelse og trang til at komme ud og feste når som helst bandet er i byen! 


Om De Frigjorte: 

Det danske rockband De Frigjorte, som har bestået siden slutningen af 2015, vil i slutningen af 2017 indspille deres debutalbum. 

Dette gøres efter to roste demoer og flere koncerter rundt om i det danske. De Frigjorte har bl.a. spillet til Jelling Musik Festival, Battle of the Bands finalen i 2016 og kunne henover sommeren 2017 kunne opleves på Vibstock Festival, Nakkefestival og Bands in Progress festival. 

Bandet har deres egen unikke lyd og deres genre er blevet betegnet som et interessant kryds mellem bands som Magtens Korridorer og Gasolin på den en side, og bands som D-A-D og Aerosmith på den anden. 

Bandets debutalbum vil blive indspillet i CB studios hos producer og tekniker Christian Bonde (også kendt fra Whores&Thieves).