DKK 56,75

Karenina + Bathum

24.01.2018 kl. 21:00 Fatter Eskil, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 56,75

Du er garanteret godt selskab til denne dobbeltkoncert, hvor både Karenina og Bathum tager dig med rundt på en rejse i melankoliens underfundige univers.

Forsalgsbilletten inkluderer en øl fra TAK ROCK!, som tak for din støtte til talenterne. 

Om Karenina: 

Upoleret pop med mørke dråber af triphop

Karenina er i øjeblikket ved at indspille sin debut-EP, der forventes at udkomme i foråret 2018. Karenina har tidligere varmet op for Kellermensch, Katinka og Annika Aakjær.

Karenina forener det organiske med det beskidte og Lo-Fi elektroniske, mens hun ubesværet strør velovervejet, dansksproget lyrik henover. Musikken balancerer sig både tematisk og klangmæssigt mellem to modpoler: det euforiske og det melankolske. Kareninas helt rene og udtryksfulde vokal stiller sig i kontrast til de rå toner, den omgives af. Klangene er stemnings-skaberen, der nænsomt omslutter lytteren i følelser og lyrik. Netop følelserne er centrale i Kareninas musik, hvor man hurtigt mærker ordene helt tæt på.

Navnet Karenina er lånt fra Tolstojs litterære univers, hvor Anna Karenina kæmper for et helhjertet liv fyldt med passion og autonomi. De samme temaer går igen hos den danske Karenina, som udtaler: »Jeg synes, det er så vigtigt at vise, hvem man er - også når man ikke lige helt ved, hvem det er. Man har så uendeligt mange facetter og virkeligheder, og der er noget vigtigt i dem alle. Der eksisterer ikke kun den polerede, kontrollerede overflade, og det er netop dét, jeg forsøger at vise med Karenina«. I Kareninas univers er ingen følelse hverken for kompliceret eller for banal til at blive vist frem. Det handler om at være helhjertet og nærværende; at have mod til at vise alt, hvad man er.

Om Bathum: 

Bathum er et musikalsk projekt med sanger og sangskriver Ellen Østervig Bathum i front. Sangene handler om blandt andet kontroltab og kærlighed og alt sammen foregår i et ekspressivt univers, hvor legende melankoli og store armbevægelser mødes. Musikken slår rødder i RnB, rock og pop, og er inspireret af blandt andre Robyn og NAO.  Siden bandet spillede deres debutkoncert på Radar i Aarhus d. 21. september, har de arbejdet på spritnyt materiale. Koncerten vil for Bathums vedkommende blive en releasekoncert for deres nye single "Caught", som udkommer samme dag. 

Besætning: 
Ellen Østervig Bathum (Vokal & Synth) 
Mathias Bøttern (Guitar) 
Aske Vang Rasmussen (Bas) 
Jacob Hedegaard Nielsen (Trommer)