DKK 56,75

Mute The Tape + Henkiller

06.12.2017 kl. 21:00 Fatter Eskil, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 56,75

Med Mute The Tape og Henkiller får vi en aften, som vi alle trænger til; pladespilleren skal have en pause, og live-oplevelsen skal have chancen for at ruske lidt i os.

Forsalgsbilletten inkluderer en gratis øl fra TAK ROCK!, som tak for din støtte til talenterne. 

Om Mute The Tape: 

Med Mute The Tape får du live-feelingen.  I en tid hvor musikken er fanget i diverse streamingtjenester, og hvor så meget nyt musik ikke får chancen for at blive oplevet, vil drengene gøre sit for en forandring. Hertil kommer navnet Mute The Tape, hvormed der menes, at man skal slukke for båndet, pladen eller computeren, og i stedet komme ud og oplevemusikken i sin helhed live!

Mute The Tape er i alt 4 jyske jordnære passionerede drenge. Bandet opstod sommeren 2015. Vi har spillet et hav af koncerter rundt omkring i Danmark: lige fra deltagelsen i talentkonkurrencen "Emergenza" (hvilket endte ud i en 2. plads) til akustisk housewarming for "Jack'n'Jones". Sammenlagt med de efterhånden 20 koncerter rundt i DK, har vi efterhånden udsat vores materiale for en del. 

Om Henkiller: 

Henkiller er et nordjysk rockband, bestående af fire unge fyre. Vi spiller rock, som de gjorde i gamle dage. Alt vores materiale er originalt, og det skulle undre os, hvis humøret ikke stiger et par grader, når vi spiller.

Henkiller består af Jake Gardiner (guitar og vokal), Linus Holst (bas og vokal), Rasmus Holst (trommer og vokal) og Mads Lund (guitar og vokal).
Vi har spillet sammen siden 2011, og har alle gået på samme gymnasium. I foråret ’16 indspillede vi en EP. Siden da har vi lavet nyt materiale og eksperimenteret med nye lyde. Find os på Facebook @HenkillerBand

Funfact: Navnet Henkiller kommer fra bulmeurt, som hedder henbane på engelsk. Måske en smule syret, men bestemt ikke blodigt.