DKK 107,25 (DKK 107,18 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Michelle Birkballe

06.01.2018 kl. 22:00 Fatter Eskil, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 107,25 (DKK 107,18 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Fortryllende Michelle Birkballe er tilbage, her tyve år senere, hvor det hele startede.

For tyve år siden flyttede Michelle til Århus og fik job på "Fatter Eskil", som rengøringskone. Sideløbende med rengøringen deltog hun gennem flere år hver eneste uge til blues-jams og blev fast inventar som spillemand på flere af de århusianske caféer og værtshuse. Hun endte altid sine nætter på Fatter Eskil, hvor hun enten selv spillede igen, eller hørte de andre bands der optrådte, og mødte de musikere der skulle blive dem, som stadig backer hende op den dag i dag. Eftersom hun var rengøringskone, havde en nøgle og i perioder var uden bolig, lagde hun sig ofte til at sove oppe i bandrummet, når der var råbt "sidste omgang", for så var der kun få skridt ned af trappen til hun skulle møde igen og kunne få gjort rent igen, så stedet stod klar til næste aften - og sådan kørte det dagligt i flere år, indtil hendes krop ikke kunne holde til det vilde natteliv mere, og fik derefter nyt job som rengøringskone i Gnags` studie "Feedback" i Kongsvang, hvor der var knapt så meget natlig aktivitet, men et godt sted at møde nye mennesker.


Efter et par år som rengøringskone havde Michelle efterhånden fået bygget et netværk op, og kunne leve af at spille sine egne sange, så hun langt om længe endelig kunne skifte kosten ud med guitaren på fuld tid. Hun skrev også kontrakt med det daværende aarhusianske pladeselskabsdirektør Jens Ove Friis' "Rec Art", som hun mødte gennem sit job i Feedback studiet - og så var hun igang med drømmen, hun kom til Århus for at udleve.


Drømmen lever stadig. Hun har fundet sin musikalske hylde i blues-rockens tegn. Tyve år er gået med udgivelse af 5 albums, et hav af singler og flere EPér. Hun har spillet Danmark tyndt, spillet i Rusland, USA, Norge og Qatar og har har spillet opvarmning for Walter Trout, Status Quo og Bon Jovi. Privat har Michelle fået fire børn og bosat sig i Risskov. - nu kommer Michelle og hendes musikere og spiller på Fatter Eskil igen - stedet hvor det hele startede. 


Michelle Birkballe : Guitar og sang

Jakob Baumgartner: Guitar

Josef Baumgartner: Piano

Eddi Jarl : Trommer

Jakob Skytte: Bass