DKK 56,75

Fatter Fredagsbar // Beer Pong

20.10.2017 kl. 15:00 Fatter Eskil, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 56,75

Fænomenet Beer Pong er selvsagt ikke gået vores næse forbi. Vi mener derfor også, at det nu er på tide at finde ud af, hvem der skal løbe med titlen som Skolegades absolut bedste.

Fænomenet Beer Pong er selvsagt ikke gået vores næse forbi. Vi mener derfor også, at det nu er på tide at finde ud af, hvem der skal løbe med titlen som Skolegades absolut bedste til den populære sportsgren. 

Vi søger derfor 16 hold, hvor hvert hold består af to øl-glade deltagere. Tilmeldingen foregår via Safeticket og koster 50 kr. pr. hold(!), hvilket svarer til de øl, der stilles til rådighed ved første kamp. Går i videre fra indledende runde, så skal vi nok sørge for at stille øl til rådighed til resten af turneringens kampe. 

Vær opmærksom på, at der kun er 16 deltagende hold, og at det er først til mølle. Og så skal i være mere end velkomne til at samle et heppekor, der kan bære jer hele vejen til finalen. 

Der dystes om: 
1. præmie: Gavekort på 500 kr. til baren på Fatter Eskil
2. præmie: Gavekort på 200 kr. til baren på Fatter Eskil
3. præmie: 2 Royal øl 

... og så kan I jo selv vælge, om heppekoret skal have del i præmien. 

I vil inden turneringens afvikling blive gjort opmærksomme på både reglement, turneringsplan og anden praktisk information. Og så gør det ikke noget, hvis I, når billetten er købt, skriver en mail til presse@fattereskil.dk med et holdnavn. 

Tilmeldingsfrist: 18/10 - 2017 

Kl. 16-21: GRATIS ENTRÉ og Beer Pong-turnering 
LIVE kl. 22:00: Stjernerne  
LIVE kl. ca. 01:30: D.O.D.X.L

VELKOMMEN TIL FATTER FREDAGSBAR
Fatter FredagsBar åbner hver fredag kl. 16.00-21.00 med fri entré og gode tilbud i baren på byens hyggeligste spillested - ja, det er os med den skønne gårdhave og vægge, der emmer af musik!

FRI ENTRÉ TIL KONCERTEN
Som gæst på Fatter FredagsBar har du fri entré helt frem til kl. 21:00 og dermed også gratis adgang til aftenens LIVE koncert, som starter kl. 22:00. Du får et stempel ved dit første køb i baren. (Enkelte koncerter, som f.eks. koncerter i forsalg, vil være undtaget)

FASTE FREDAGSBAR TILBUD (kl. 16-21):
Alm. fadøl/Classic kr. 25,-

Royal Pilsner på flaske kr. 25,-
Alm. drinks kr. 40,-
Tempt 40,- / 3 stk. 100,-
10 stk. Ga-Jol shots kr. 100,-
+ andre gode tilbud - tjek vores tavler!

Har du et FATTER ESKIL KORT får du yderligere 15% rabat på alle dine køb*. Kortet er gratis og fås ved henvendelse i baren.

Vi ses til Fatter FredagsBar!