DKK 56,75

The Sleeplings + Weasel and the Wind

20.09.2017 kl. 21:00 Fatter Eskil, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 56,75

Der er dømt progressiv rock fra Aarhus og akustisk dark-folk fra København, når The Sleeplings og Weasel & The Wind rammer Fatter Eskil.

THE SLEEPLINGS


The Sleeplings er en progressiv, Aarhus-baseret trio bestående af trommeslager Steen Lauridsen, guitarist og sanger Jesper Kragh samt Peter Just på klaver, keys og bas. Med indflydelse fra southern gothic, psykedelisk-pop og en fælles forkærlighed for impressionismen (Ravel, Shire, Debussy) søger The Sleeplings et nyt “take” på den traditionelle rock. Det er guitardrevet men diskret ført an af klaver. Det er vindskævt og mørkt - og med et hjerte af hjemsøgende melodier.


Bandet har i år udgivet debutalbummet ”Elusive Lights of the Long-forgottten”, som netop har modtaget fem stjerner og pladsen som månedens Uhørt i Gaffa, som bl.a. skriver:


”Der er plads til både melodier, kant, eksperimenter, hooks og lydflader i et meget skiftende, men velfungerende flow. Kompositorisk og teknisk ligger de på et højt ambitionsniveau.”

Support: WEASEL AND THE WIND

Weasel & The Wind kommer fra København og spiller akustisk dark folk. Orkesteret trækker inspiration fra folkeballader, southern gothic traditionen og mordballader, og sangene vakler imellem lys og mørke, som understreges af kontrasten i valget af instrumenter som mellotron, tuba og mandolin, samt harmonisk brug af alle bandmedlemmernes stemmer.