DKK 56,75

Subterranean Street Society + support: TBA

16.08.2017 kl. 21:00 Fatter Eskil, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 56,75

Forsalgsbilletten er inkl. en Royal Pilsner fra TAK ROCK som tak for din støtte til de nye talenter på den danske musikscene. Også alm. dørsalg (uden øl) fra kl. 20:00

I de spæde dage af 2015 tog gademusikanten Louis Puggaard-Müller sin guitar på ryggen og vinkede farvel til sin hjemby København med kurs mod Amsterdam. Allerede efter at havde spillet et par måneder på gaden i Amsterdam blev han opdaget af det hollandske tv program PAUW og fik mulighed for at spille live for de hollandske seere. At spille på gaden på den direkte måde, som på engelsk kaldes busker, er noget Louis har beskæftiget sig med i 7 år, inden turen gik til den hollandske metropol med sine mange pladser og kanaler, hvor konkurrencen på gaden er knivskarp. Som Louis selv siger det: 

”De mange år på gaden har i høj grad formet min måde at tænke på og jeg har på den hårde måde lært, hvad der skal til for at komme ud over kanten hos et publikum, hvor der er kontant afregning hele tiden, fordi det ofte handler om at fastholde lytteren i et splitsekund!” Tre somre i træk drog han med sit gamle band med fortrinsvis danske musikere på tur med Interrail rundt i Europa. Orkestret hed Camp Neverland. 

Som Louis Puggard-Müller siger det på sit maleriske sprog:”Vi spillede Europa tynd for klapsalver! Det var den gamle drøm om landevejsrøverier, brandvarme kupeer og uendelige fester på barer og gadehjørner, der bare skulle opleves” Resultatet af de mange rejser kan nu høres på hans debutplade, som bliver udsendt under navnet Subterranean Street Society. 

Support: TBA