DKK 56,75

Fatter Eskil Prisen 2017 Finale

30.08.2017 kl. 20:00 Fatter Eskil, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 56,75

Vinderen af Fatter Eskil Prisen 2017 skal kåres. Billetten er inkl. en Royal øl (eller sodavand) fra TAK ROCK!

Dørene åbnes kl. 19:00, koncertstart kl. 20:00
Forsalgsbilletten er inkl. en Royal øl (eller sodavand) fra TAK ROCK
Også alm. dørsalg fra kl. 19:00, hvis ikke udsolgt 

Fatter Eskil Prisen 2017 Finale 

Fire, stærke navne dyster om Fatter Eskil Prisen 2017, 25.000 kr. fra TAK ROCK, spillejob på SPOT Festival '18 m.m. I årets finale møder vi: 

Nicotine Nerves

Nicotine Nerves er et garage rock band, med cigaretter på hjertet. De var i 2016 med i Karrierekanonen med sangen Nervous, på tour med The Entrepreneurs og spillede med The Awesome Wells. Musikken er Nirvana tilsat benzin og White Stripes simple måde at gøre tingene på.

Kajsa Vala

Kajsa Vala er en dansk/islandsk sangerinde/sangskriver/guitarist. Hendes musik bevæger sig i grænselandet mellem folk, pop og kantet americana med et nordisk islæt. Kajsas musik er både smukke ballader og tunge roots-agtige guitarriffs - alt sammen bundet sammen af hendes klare og stærke vokal. 

Oliver Dengsø

Oliver Dengsø er en singer/songwriter, hvis musik emmer af melankoli, forslået romantik og hudløs ærlighed. Teksterne kredser om det nedslidte, det drømmende og det flimrende fjerne, omrammet af særegen indie-folk med en elektronisk ambiens. 

Centralt i musikken står Olivers stemme der med sin rustne klang tager lytteren på en rejse gennem forliste forhold og ironiske skæbnesfortællinger. Vokalen ledsages af et ligefremt og ærligt arrangement bestående af western guitar, skramlede gamle Juno keyboards, samt knitrende elektroniske flader.

Samzara

Samzara er et dansk alternativt rockband. Bandet er kendt for deres energiske live performances og kraftfulde sange. Musikken omfavner fængende melodier og klassiske rock elementer, kombineret med deres egen unikke atmosfæriske stil. 

Endelig spilleplan følger - følg med på Facebook og vores hjemmeside.

Om Fatter Eskil Prisen

Fatter Eskil Prisen præsenteres i samarbejde med TAK ROCK, Royal Beer, SPOT Festival, Dansk Musiker Forbund, Sound Of Aarhus og Tapetown. Hovepræmien er 25.000 kr fra TAK ROCK + tilbud om optræden på SPOT Festival og studietid hos Tapetown. 

Alle bands/kunstnere med eget materiale kan komme i betragtning til konkurrencen uanset genre, lokalitet og erfaring. Der udvælges hvert år 16 deltagere blandt alle ansøgere af et særligt udvalg udpeget af Fatter Eskil. Tidligere vindere af Fatter Eskil Prisen: PALA, Northern Assembly, Bunker, Franklin Zoo og Keep Camping. 

Der åbnes for tilmelding til Fatter Eskil Prisen 2018 i efteråret 2017.