DKK 56,75

Mikkel Julius // Eye Win Hoe

28.06.2017 kl. 21:00 Fatter Eskil, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 56,75

Forsalgsbilletten er inkl. en Royal Pilsner fra TAK ROCK som tak for din støtte til de nye talenter på den danske musikscene. Også alm. dørsalg (uden øl) fra kl. 20:00.

Mikkel Julius

28-årige Mikkel Julius fra Aarhus har spillet, sunget og skrevet musik siden han var helt lille. Julius’ musikalske udtryk kredser om dansksproget klassisk pop, hvor den nærværende tekst er i højsædet sammen med den gode melodi. 

Inspirationen kommer dog fra vidt forskellige genrer - fra gamle viser til rå blues - men hele tiden med det danske sprog i fokus. Julius er blevet sammenlignet med sangskrivere som Michael Falch, Tue West og Søren Huss. 

Siden debuten i 2013 har Mikkel Julius bl.a. deltaget i Skråens Band Battle, været på sangskriverworkshop med Steffen Westmark (The Blue Van), Michael Møller (The Mountains) og Christian Hjelm, deltaget i DPA's Nordiske Sangskriveruge på Bornholm samt kåret som vinder af Akustikkens sangskriverkonkurrence i 2014 med sangen Lyser i Mørket. En sang, der findes på debut EP'en og som på rammende vis samler de umiddelbare kendetegn for Julius' sange: det melodiske guitarspil, de genkendelige arrangementer og vedkommende tekster med noget på hjerte. 

Lyt/se mere her: bit.ly/2pOcGjp

Eye Win Hoe

Eye Win Hoe er et Aarhusbaseret indie-pop projekt med afsæt i både fortid og nutid og med et drømmende håb for fremtiden. Det handler om at kæmpe for kærligheden og sine idealer. 

Debut-EP’en er en dybsindig, men samtidig let og finurlig, samling af numre, alle med et fængende, inderligt og ærligt udtryk. Universet har en unik nerve med bastante trommer, lette, drømmende guitarer og en glasklar vokal, som inviterer med på en drømmerejse. Pt. arbejdes der med endnu flere sange, som skal munde ud i et debutalbum. 

Lyt/se mere her: spoti.fi/2pWNEdH