DKK 56,75

Robert Snider // Kamille Lindholm // Line Bøgh

31.05.2017 kl. 21:00 Fatter Eskil, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 56,75

Forsalgsbilletten er inkl. en Royal Pilsner fra TAK ROCK som tak for din støtte til de nye talenter på den danske musikscene. Også alm. dørsalg (uden øl) fra kl. 20:00.

Robert Snider 

Sangeren og sangskriveren Robert Snider skriver varme og umiddelbare popsange. Har en stærk stemme at synge dem med – og en åbenlys og smittende glæde for at optræde live. 

Under titlen ”I nat”, udgav Robert Snider den 7. april sin første dansksprogede single, som forløber for en EP, planlagt til udgivelse senere på året. 

Kamille Lindholm 

Kamille Lindholm er en dansk singer-songwriter, der udgiver sin første soloudgivelse ”Twice in August”. Projektet er lavet i et tæt samarbejde med producer, Janus Bechmann fra Little Memphis Recordings. 

Musikken er inspireret af en opvækst, hvor John Lee Hooker, Jimmy Hendrix og Jeff Buckley var de primære forbilleder. ”Sangene er skrevet i en tilstand mellem drømme og virkelighed. Det sted, hvor mørket oplyses af håbet, der sniger sig ind i sprækkerne som lysglimt. Der er intet filter kun et ærligt ønske om at kommunikere og rense de svære følelser, der opstår, når mørket får lov at fylde.”

Kamille har tidligere været udvalgt som Wild Card af P3 til Karrierekanonen, hvor hendes popnummer ”Stay” blev spillet på P3. I dag er musikken blevet mindre poppet og mere rå i sit udtryk - mere melankolsk og med fokus på tekst og klangflader.  

Line Bøgh 

Line Bøgh er anderledes komponist og en særegen tekstforfatter. Hendes kompositioner forener det komplekse med det poppede og har en karakteristisk nordisk vibe. Line's sange er blevet brugt i bl.a. X-faktor og i film, og så har hun det seneste år været meget aktiv i Tyskland, hvor hun har turneret flittigt med sit band. 

Line Bøgh har to udgivelser bag sig; EP’en “Det er os, som er farverne over byen” (2013) og albummet “Something Else and Something Else and Something Else Again” (2015). Sidstnævnte blev senere udgivet i Tyskland. I September 2017 udkommer hendes andet album, der endnu ikke har fået et navn, men som bevæger sig i et mere folk/indie-agtigt univers og er indspireret af kunstnere som Sufjan Stevens og Tom Waits. Line turnerer med sin søster Johanne Bøgh og guitaristen Rasmus Ploug.