DKK 56,75

Gixter Presents: Sonic Exile + Ben Spences + Kjurious

26.04.2017 kl. 21:00 Fatter Eskil, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 56,75

Præsenteres i samarbejde med Gixter. Forsalgsbilletten er inkl. en Royal Pilsner fra TAK ROCK som tak for din støtte til de nye talenter på den danske musikscene. Også alm. dørsalg (uden øl) fra kl. 20:00.


SONIC EXILE

SONIC EXILE er et fire mand stort band, som arbejder på at skabe en livehelhedsoplevelse. En SONIC EXILE koncert består af et dynamisk varierende univers med fokus på en helstøbt fortælling - fra start til slut. 

Missionen er at give publikum noget mere fuldkomment og derfor udfordrer SONIC EXILE den vante koncertformidling. Lyden er atmosfærisk pop/rock. 

BEN SPENCES 

Ben Spences leverer hjemmebrygget rock(& roll) tilsat et skvat blues, så det smager lidt af varm ørkensol og støvet highway. Inspirationerne er mange, lige fra de tidligste "guitar-slingers", der sang sjælen ud, kun akkompagneret af støvletramp og hjemmebyggede cigarkasse-guitarer. 

Netop det med at synge så sjælen blafrer er kernen i Ben Spences' tekster og sangunivers, der leveres råt og energisk - kun bevæbnet med hans akustiske Gibson og et stompboard. Og altid med et smil på læben og et underfundigt glimt i øjet. 

Udover at spille egne kompositioner, er det ikke utænkeligt, at der pludselig bliver skudt med skarpt fra hoften - i form af et par coversange, hvad enten det så er af Tom Waits, Kashmir, Queens of the Stone Age eller sågar Dansevisen. Helt med Ben Spences' eget præg, naturligvis. Mon ikke der bliver rystet et par overraskelser og nogle gode fortællinger ud af spillemanden, inden hans sidste streng er sprunget. 

KJURIOUS 

De er ROCK'n'ROLL! Og det med et nysgerrigt twist, der går hele vejen igennem deres musik. De elsker at lege uden grænsesætning, dog stadig med rocken som hovedelement. 

Kjurious vandt Battle Of The Bands i 2015 og har derudover været vidt omkring, bl.a. som support for Inside The Whale, Pretty Maids, Go Go Berlin, Michael Falch, Runrig m.fl. Det musikalske CV tæller også hele tre Englands-turnéer med det engelske punkrock-band The Senton Bombs.