DKK 56,75

Johannes Hieronymus + The Cosmic Twins

19.04.2017 kl. 12:00 Fatter Eskil, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 56,75

Forsalgsbilletten er inkl. en Royal Pilsner fra TAK ROCK som tak for din støtte til de nye talenter på den danske musikscene. Også alm. dørsalg (uden øl) fra kl. 20:00.

Johannes Hieronymus
Johannes Hieronymus er en ung sangskriver fra Østjylland med højtflyvende drømme, men fødderne godt plantet i den jyske muld. Han har skrevet sine egne sange i omkring tre år som singer/songwriter og har allerede nået et betragteligt niveau med sin sans for både tekster og melodier. 

Med sine over 10 år på guitar føler man sig også båret frem til sangenes pointer af et fortrinligt og nuanceret akkompagnement, som både for lyden men også for kompositionerne har fået mange roser. 

I det tekstlige finder man sange, der tager udgangspunkt i ungdommens eksistentielle dilemmaer såsom tvivl, usikkerhed, kærlighed og mangel på samme og på trods af sin beskedne erfaring har Johannes Hieronymus fået selv den ældre del af befolkningen med på at knibe en lille tåre eller to. 

Det er pop-musik for alle aldre, og sangenes oprindelse vil i mange tilfælde blive uddybet, så der også er et fortællende element i koncertoplevelsen.

The Cosmic Twins
The Cosmic Twins er et alternativ pop/rock band fra Aarhus, som blev dannet i 2016. Bandet består af Chris Andreev (vokal, keys), Alec Jeppesen (vokal, guitar) og Benjamin Rozilio (trommer).  

Siden de fandt hinanden på Mellerup Efterskole i 2011 har de spillet musik sammen, og de er nu klar til indtage landets scener med deres eget materiale skrevet af tvillingebrødrene Chris og Alec.  

Bandet bevæger sig i et sfærisk pop/rock univers med inspiration fra elektronisk musik, hvor episk arrangement og enkel, men stærk melodik er i fokus. De 21-årige drenge er især kendt for deres energiske og ekspressive koncerter, og The Cosmic Twins vil onsdag d. 19 april på Fatter Eskil give en smagsprøve på deres kommende debutshow.