DKK 151,40 (DKK 151,03 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Bo Evers

13.05.2017 kl. 22:00 Fatter Eskil, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 151,40 (DKK 151,03 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Efter det anmelderroste debutalbum “Modspil - Forhold og Baghold” (2013), og landeplage-singlerne “FRED” (2014) og “BARRY WHITE” (2015), finder Bo Evers tilbage til sine musikalske rødder på ny albumudgivelse

Albummet “STIV & BLØD” består af to EP’er, som tilsammen maler et øjebliksbillede af Bo Evers kærlige, kringlede og poetiske person. Hvor “STIV” (som er lavet i samarbejde med producer Birk Storm) rummer sange om natteliv, fest og frustrationer, viser “BLØD” de mere eftertænksomme og kærlige sider af kunstneren frem. 

Med et flittigt jonglerende sprog synger københavnerflaben Bo Evers sit syn på byen, natten, livet med kærligheden, samfundets absurditeter og hverdagens formaliteter ud til folket. Udgivelsen kommer efter at Bo Evers, i samarbejde med Rasmus Nøhr, har spillet den omrejsende festival Danmark Dejligst tre måneder henover sommeren 2016 og som kulmination på PDH efterårstouren i oktober-november 2016. 

Efter fire nationale tourneer er Bo og orkestret Gypsy Vendetta blevet lidt af en publikums-darling med en bred fangruppe. Førstesinglen er sangen "Gang I Butikken", der kommer fra STIV-EP’en. Den bliver udgivet sammen med en musikvideo som produceres af filmselskabet Zentropa.