DKK 55,49

Tainted Lady + Vulture Vibe + SpaceBaby

05.04.2017 kl. 21:00 Fatter Eskil, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 55,49

Forsalgsbilletten er inkl. en Royal Pilsner fra TAK ROCK som tak for din støtte til de nye talenter på den danske musikscene. Også alm. dørsalg (uden øl) fra kl. 20:00.

Tainted Lady
Tainted Lady er et hårdtslående, uforfalsket, energisk rockband fra Danmark bestående af fem passionerede musikere i starten af tyverne. Med inspiration fra bands fra forskellige æraer af rock som Deep Purple, Skid Row og endda The Beatles, er de fastslået på at skrive originalt musik af substans og søger altid unikke måder at arrangere og forfine deres old-school måde at spille på. 

Drevet af en passion for at gøre rockmusik farligt igen, er bandet aldrig bange for at udtrykke deres meninger gennem teksterne. Efter tilføjelsen af britiske sanger Michael Catton i 2015, har Tainted Lady samarbejdet med musiker og producer Søren Andersen (Glenn Hughes, Electric Guitars) – og nu er de klar til at udgive deres debutalbum “How The Mighty Have Fallen” den 26. maj 2017 gennem Mighty Music. 

Med autentisk live-produktion er bandets energiske live-optrædener og attitude blevet fanget i sin reneste form. Tainted Lady har turneret hele Danmark i de seneste år, hvor de også har spillet større danske festivaler såsom Jelling Musikfestival og Rock Under Broen. De fik også muligheden for at varme op for bl.a. Deep Purple, Pretty Maids og Electric Guitars. I øjeblikket planlægger de en omfattende turné i Danmark og Europa i løbet af 2017-18, og efter udgivelsen af deres album, er Tainted Lady klar til at sætte deres klare fodaftryk på den moderne rock scene.  

Vulture Vibe
Vulture Vibe er en rock'n'roll trio fra Aarhus, som fik sin begyndelse i starten af 2016. Masser af skrigende guitar, groovy bas, tung og punchy trommespil samt en sjælfuld vokal giver et dynamisk lydbillede, som går fra de bløde, melankolske passager til de helt hårdtslående riffs. Det er enkelt og klassisk, men med en moderne lyd og opfindsomhed.

SpaceBaby
SpaceBaby blev dannet i starten af 2015. Den aarhusianske kvintet spiller alternativ indierock med 2 dråber syre, som leveres med en sjælden nerve og fængslende energi. Bandets unikke stil og sikre liveoptræden bragte dem direkte i Danmarksfinalen til den eftertragtede Emergenza Festival, som blev afholdt i Pumpehuset i Kbh 2016. Herved har SpaceBaby formået at gå fra et band, som ingen kendte, til hurtigt at være blevet et velkendt navn i den aarhusianske undergrund. 

Bandet udgav i november måned 2016 deres første ep ved navn Voyager One, som høstede 4 flotte stjerner hos GFROCK.