DKK 56,75

Chris Muñoz + Virtus

03.05.2017 kl. 21:00 Fatter Eskil, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 56,75

Forsalgsbilletten er inkl. en Royal Pilsner fra TAK ROCK som tak for din støtte til de nye talenter på den danske musikscene. Også alm. dørsalg (uden øl) fra kl. 20:00.

Chris Muñoz

”Live.Life.Loud.Repeat”

Udover at være titlen på den kommende EP fra Chris Muñoz, er sætningen også blevet et mantra for singer-songwriterens sangskrivning. 

I følelsernes vold smedes medrivende og emotionelle sange, tilsat elektroniske beats og en lydmur af synth-klangflader. Musikken er en rejse ind i sindet på en sangskriver, der udforsker alle sider af livet og udtrykker sig gennem sin følsomme vokal og stærke melodier. Det er hverdagspoesi i et popunivers, hvor rockguitar og storladne arrangementer ligeledes omfavner lytteren. 

Chris Muñoz er et singer-songwriter projekt i tæt samarbejde med producer Michael Larsen, der blev startet i august 2015. Med blot to singler ude sikrede han sig en Danmarksturné i efteråret 2015 med Alex Vargas, og han har siden hen optrådt ved Emergenza sydfinalen og været blandt de udvalgte til Audition Days 2016. Nu arbejdes på en ny EP, hvor de to første singler ”A Walk (On The Dark Side)” og ”The Sounds” er blevet udgivet i efteråret 2016. Den kommende EP forventes udgivet I foråret 2017.

Livebandet består af et ungt og talentfuld hold:
Chris Muñoz – vokal, guitar
Michael Larsen – keys, guitar
Anders Bakdal - guitar
Niklas Larsen - trommer 

Virtus

Virtus er et rockband på 3 medlemmer, som giver den fuld skrald. De spiller en meget letfordøjelig rock, men har masser af kant og en eksplosiv performance (de springer bogstaveligt talt rundt på scenen). 

Bandet har et fyldigt lydbillede med rødder i den progressive rock, men sætter sit eget moderne præg på musikken. De har en meget høj intensitet og autenticitet, og er udadvendte både i deres musik, men også i deres interageren med publikum. Bandet har en del live erfaring, med over 30 shows i ryggen, og har kun planer om at fortsætte. 

 YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=g7tx_kOFvFI 

 Facebook: https://www.facebook.com/bandofvirtus/?fref=ts