DKK 56,75

Mob War + Sleepless

22.02.2017 kl. 21:00 Fatter Eskil, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 56,75

Forsalgsbilletten er inkl. en Royal Pilsner fra TAK ROCK som tak for din støtte til de nye talenter på den danske musikscene. Også alm. dørsalg (uden øl) fra kl. 20:00.

D. 28. oktober 2016 udkom "Always Alarmed", debutsinglen fra den københavnske trio Mob War. 

Benjamin, Frederik og Viktor er ambitiøse og arbejder i et univers, der fusionerer rock, hiphop og electronica med sfærisk vokalarbejde. 

”På trods af, at bandet kun består af tre mennesker, formår trioen at skabe et enormt lydbillede (…) Det er simpelt, men alligevel fyldt med variationer i dynamik og tempo, det er råt, men alligevel forfinet og sårbart og selvom det er rimelig bart, bevæger det sig over i det storladne”, skrev Bands of Tomorrow om debutsinglen, mens GFRock kaldte lydbilledet ”blødt og ”drømmende”.  

10. Februar 2017 udsender Mob War deres debut-mini-album Overthinking. Hele albummet er indspillet live, i ét take. Indspilningen af albummet blev filmet og man kan blandt andet optagelsen af singlen Always Alarmed, som man kan se her: https://youtu.be/aaxCFXAN5Qc, hvor man også kan høre tracket i sin fulde længde. 

Download og stream af Always Alarmed (radio edit): https://dme.lnk.to/77sN3

Sleepless  

Sleepless er singer-songwriter og elektronisk musiker, David Nørlund Wiberg. Musikkens tekster kan beskrives som ærlige, nærværende og dybtfølte og musikken er bas-tung, rå og melodisk. Den har rødder i den skandinaviske melankoli.  

Lyt her: http://bit.ly/2kIF0QN