DKK 56,75

The Consolation + Support

12.04.2017 kl. 21:00 Fatter Eskil, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 56,75

"Det er smaskmelodisk countryrock af bedste skuffe, og så endda med noget på hjertet!"

THE CONSOLATION 

Københavnske The Consolation kom for alvor på det hjemlige musikalske landkort, da bandet i 2015 udsendte det selvbetitlede debutalbum, hvorfra singlerne "Manitoba" og især "Portland Girl" gik i solid rotation på P4 og P5. Bandets iørefaldende blanding af genrer fra den amerikanske country-, folk- og rocktradition, fik lynhurtigt et publikum blandt modne, kvalitetsbevidste radiolyttere. 

Siden da har The Consolation turneret landet intensivt, og har bragt deres smittende og nærværende shows til alle egne af Danmark, fra Gedser til Skagen. I foråret 2017 er bandet således igen på landevejen, blandt andet i kølvandet på singlen "Miss America", som er en melankolsk opsang til en forelskelse (læs; USA) som står The Consolation meget nær, men som også gang på gang viser sig som en ægte hjerteknuser: "Where are you going, Miss America?" Det er smaskmelodisk countryrock af bedste skuffe, og så endda med noget på hjertet! 

The Consolation glæder sig til at gæste Aarhus igen, og til at gøre koncertdebut på legendariske Fatter Eskil. Det bliver en god aften!