DKK 56,75

Rainbrother + support

15.02.2017 kl. 22:00 Fatter Eskil, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 56,75

Ennio Morricone-inspirerede kor, drevne beats og længselsfuld Pink Floyd-guitar puster liv i glemte spøgelser og forjættede fortidslandskaber

Efter en årrække på landevejen med indie-folk-projektet The Migrant har forsanger og guitarist Bjarke Bendtsen startet Rainbrother med en gruppe musikere fra den københavnske undergrund. Gruppen spillede sine første koncerter i sommers, bl.a. som opvarmning for danske Palace Winter, og er nu klar med debutalbummet T​ales F​rom the Drought, der forener intime rejsefortællinger med håndspillet, alternativ rock. 

Albummet er indspillet i en gullig, københavnsk forstadskælder og inviterer lytteren med ind i en spraglet drømmeverden, hvor Ennio Morricone-inspirerede kor, drevne beats og længselsfuld Pink Floyd-guitar puster liv i glemte spøgelser og forjættede fortidslandskaber. Her fortælles bl.a. historier om spottende krager, udholdende jonglører, urfugle, angstpsykoser, dødbringende elskov og flodbredden, hvor udtørrede rejsende finder hvile. Den amerikanske producer Noah Georgeson, der bl.a. har arbejdet med The Strokes, Joanna Newsom og Devendra Banhart, har siddet ved mixerpulten og nøjsomt vævet det hele sammen. 

De blafrende elementer er spundet ind i gruppens tætte rock-lyd og gør T​ales From the Drought til en både jordnær og luftig affære. Denne lyd har allerede givet Rainbrother en del international medvind, da gruppen bl.a. er booket til den kommende SXSW i Austin og en række koncerter i England. Herhjemme kan gruppen opleves på en håndfuld spillesteder i februar. 

Tales From the Drought udgives på vinyl og digitalt 3. februar 2017 via General Bird Records.