DKK 111,00 (DKK 110,94 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Baumgartner Brødrene & Special guest Michelle Birkballe

04.02.2017 kl. 22:00 Fatter Eskil, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 111,00 (DKK 110,94 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Baumgartner Brødrene har meget ”Mer’ Endnu” og denne aften har de Michelle Birkballe med sig som special guest!

De musikalske tvillingebrødre, Jakob og Josef, kommer fra et hjem med klaver, og deres hjerter har altid banket for musikken. Begge lever i dag af at spille musik, hvilket man tydeligt hører på ”Mer’ Endnu”, der er brødrenes første albumudgivelse under navnet Baumgartner Brødrene. 

Jakob og Josef Baumgartner har som tvillingebrødre altid fulgtes ad. Siden de var store nok til henholdsvis at bestige en klaverbænk og slynge en guitarrem om halsen, har de spillet musik sammen. Det var også sammen, at de startede på Skive Musikskole, hvor bl.a. musikere som Mads Langer, Søren Balsner fra Carpak North og Dúne også har lært om musikkens kunst. 

Baumgartner Brødrene har tidligere spillet sammen i gruppen Popfilter, der i 2002 efter en tur med DRs Karrierekanon udgav debutalbummet "Popfilter" og i 2007 albummet ”Uden filter”. Nu debuterer de med et helstøbt album under navnet Baumgartner Brødrene.  

Albummets titel ”Mer’ Endnu” siger ikke så lidt. Albummet er nemlig sprængfyldt med fede dansksprogede popnumre, inspireret af både rock og R&B. Men den helt store inspiration kommer fra kærligheden, og det er netop dette emne, der er den røde tråd på det aktuelle album. Med hele 15 sange sætter de nemlig lyd på kærligheden gennem de fire årstider med alle de forskellige farver og temperaturer - lige fra det brandvarme til det iskolde.  

Som backingmusikere spiller de to brødre i dag mere end 100 koncerter om året rundt i hele landet, både sammen og hver for sig. En lang række danske kunstnere bl.a. Rugsted/Kreutzfeldt, Ivan Pedersen, Rock Nalle, The Broken Beats og Michelle Birkballe har således draget nytte af brødrenes unikke sammenspil og skarpe korvokaler. Og selvom hverdagen er travl, er ”Mer’ Endnu”, der har været undervejs siden 2010, i den grad gennemarbejdet. Jakobs Vokal/guitar og Josefs tangenter/kor suppleres af en solid bund, hvor Jakob Skytte spiller bas og Mads Andersen trommer. 

Special guest denne aften på Fatter Eskil: Michelle Birkballe