DKK 56,75

Ane Monsrud + Sofie Trolde + Tonny Flex

18.01.2017 kl. 21:00 Fatter Eskil, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 56,75

Forsalgsbilletten er inkl. en Royal Pilsner fra TAK ROCK som tak for din støtte til de nye talenter på den danske musikscene. Også alm. dørsalg (uden øl) fra kl. 20:00.

Ane Monsrud

“Monsrud kan beskrives som Susanne Sundførs lillesøster, der har lyttet til jazzplader i stedet for synthpop.” -Amanda Olsen, Bands Of Tomorrow 

Norske Ane Monsrud er snart EP aktuell med “Mysterious Connections”. Den 23 år gamle sangskriver voksede op i “Ghetto Skjetten” øst for Oslo, og har stærke rødder i den norske sound med artister som Ane Brun, Thomas Dybdahl og Susanne Sundfør. De elektroniske elementer er opstået med stor inspiration fra Gundelach og Sigur Rós, og anmeldere har nævnt Efterklang som stærk synonym til hendes musik. 

Efter et år med fordybelse og en række koncerter midt i London centrum er hun nau bosat i Aalborg, Danmark og med en EP på vej. EPen kan defineres som alternativ nordisk popmusik og lydbilledet er en kontrastfuld blanding mellem organisk og elektronisk sound. Ane inviterer med sit stærke lyriske univers, lytteren ind i alt fra hverdagens tankemylder til filosofiske og eksistentielle spørgsmål. Lyrikken komplimenteres af en intim lydmur med producenten Torben Jensen bag laptoppen. 

Ane har spillet intime solokoncerter med Micro Korgen, stået på toppen af en båd i Limfjorden og spillet for fuld sal i Musikhuset Aarhus. Efter snart to år i Torbens hjemmestudio og et intens sangskrivningsflow er unge Monsrud endelig klar til at lufte vingerne. 

“The sheer vocal ability of Monsrud on her latest track Mysterious Connections will immediately draw listeners in...” - James McQuiston, Neufutur Magazine, USA

Sofie Trolde / Sofi Tro 

Sofie Trolde er en moderne dansk artist, performer og vokalist bosat i Aalborg, Nordjylland. Med benene solidt begravet i den jyske muld, kaster Sofie's unikke og kraftfulde stemme dig helt tilbage til jordens opstandelse, langt ud i rummet og pladask tilbage til virkeligheden! 

Sofie Trolde vil denne aften fremføre koncerten med anden opsætning end hendes normale band.  

Tonny Flex

Tonny Flex er en del af elektropop-undergrunden i Aarhus. Med pumpende bas, svævende synthesizere og melankolske tekster sunget med stemningsfyldt vokal bevæger han sig i grænselandet mellem det skønne og det uskønne. 

Det hele startede som et sideprojekt, da Tonny Flex, med det borgerlige navn Mathias Tonny Borggaard Samsing, i 2011 gik i gang med at tage de første spadestik i den elektroniske musikmuld ved siden af de mange mere eller mindre etablerede projekter, han arbejdede med. Både som trommeslager og sanger har han bevæget sig i genrer som reggae, hard Rock og hiphop. Især i hiphopgruppen Bumsestilen fandt han en musikalsk åndsfælle i produceren Swab, der også er kendt fra hiphop/neosoul-gruppen Manus Nigra. 

Det blev også Swab, som kom til at præge det tidlige lydbillede for Tonny Flex, da de sammen producerede hans første mange numre. Siden er Tonny Flex trådt mere og mere i forgrunden som sanger og sangskriver, og projektet har nu det fulde musikalske fokus. 

Udgivelser:
Den 19. Februar 2016 udkom Tonny Flex’ debutsingle ”It’s True”, første single fra EP’en ”Electric Orchards” der udkom den 27. Maj 2016.