DKK 100,90

Juncker

01.02.2017 kl. 21:00 Fatter Eskil, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 100,90

Den anmelderroste sangskriver Juncker tager på Danmarkstour i foråret 2017, hvor han på helt tæt hold vil udfolde sig i eksklusive akustiske koncerter.

Junckers nye album ”Bivirkninger” udkom d. 31. september 2016 og blev bl.a. mødt med 5 hjerter fra Politiken og ordene “Junckers sjette album er på mange måder det bedste hidtil”. 

“Bivirkninger” er den ærlige sanger, sangskriver og guitarists sjette album, og på dette album har han parret voldsomt ætsende tekster med udgangspunkt i nutidens højspændte negative energier med et velklingende væld af gennemkomponerede melodier. Juncker sætter ord på nogle af de ting, der ikke er salonfæhigt at lufte offentligt. Og han gør det med tekster, hvor hvert ord og dets betydning står knivskarpt. 

De tre singler ”Hændernes Håb”, “Han Tager Sit Dankort Frem” og ”Ringvejen” fra det nye album er allerede blevet spillet massivt i radio, både nationalt og lokalt. 

Juncker debuterede i 2004 med albummet ”Snork City”, hvorfra nummeret ”Mogens og Karen” blev gennembrudshittet. Senest fik han bred succes med nummeret ”Havana”, der var kendingsmelodi til det populære rejseprogram ”Kurs Mod Fjerne Kyster”. I alt er det på tværs af udgivelserne blevet til fire sange som ugens uundgåelige på P3, og tre gange ugens album på P4, hvoraf “Bivirkninger” også har været ugens album. 

Juncker har en evne til at forny sig og hele tiden være eksperimenterende. På det nye album er der skabt et musikalsk rum, hvor den elektroniske tilgang denne gang er nedtonet en smule til fordel for et mere rocket udtryk. ”Bivirkninger” er et album i ordets allerbedste forstand, idet den ene sang kommenterer og uddyber den anden. 

Oplev det gamle materiale og det helt nye album når Juncker skærer showet ind til benet: en guitar og en vokal der rammer nervebanerne på publikum.