DKK 56,75

Nicotine Nerves + KOKS + Indecent Silence

11.01.2017 kl. 21:00 Fatter Eskil, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 56,75

Angst, stress og hårdtslående rock

Nicotine Nerves

Nicotine Nerves er et garage rock band fra Aarhus, med cigaretter på hjertet. De har haft et fantastisk år i 2016, de har været med i karrierekanonen med sangen Nervous og været med på tour med The Entrepreneurs. Musikken er Nirvana tilsat benzin og White Stripes simple måde at gøre tingene på. Debutalbummet er på vej og skulle gerne være ude medio 2017.

“Ud af noget så ubehageligt som angst, pres og stress er vokset et hårdtslående og hurtigt rocknummer, der er denne Ugens Kanon. Tag godt imod Nicotine Nerves” -Augusta Glahn-Abrahamsen, DR

Nicotine Nerves er sanger og guitarist Rasmus Rankeberg Madsen og trommerslageren Frederik Nielsen. De trækker elementer fra Grunge, Garage og punk ind i det hele, med voldsomme skift som forbillederne Nirvana og Pixies. 
 
 Dog er det ikke kun 90’erne der spiller en stor rolle for deres indflydelse. De danske Iceage og garagerock legenden Ty Segall, fylder mest i deres hjerter.

KOKS

KOKS er umiddelbar energi bragt til live i de svenske skove. Dér hvor telefonen for længst har mistet sit signal, men inspirationen går klart igennem. 

Bag KOKS finder man de tre musikere og venner Birk Nevel (trommer), Birk Abenth (bas) samt Carl-Erik Riestra (vokal og guitar), det lyriske landskab er åbent og ønsker, at lytteren er fri til at danne sig sine egne meningsbilleder af sangene og deres budskaber. Ordene er umiddelbare og behandler dét at være menneske, fra et overvejende positivt og kærligt perspektiv, selv når musikken er allermest insisterende og aggressiv.

Indecent Silence 

Indecent Silence er et band fra Aarhus. Genren bliver kaldt for Rock, men alligevel er der masser af inspirationer fra bands som Foo Fighters, Black Flag, Suicidal Tendencies og Queens Of The Stone Age. 

Bandet har ingen grænser, når det kommer til musik, så det kan både gå hurtigt og ekstremt til langsomt og følsomt. Bandet deltog i Emergenza Festival sidste år, hvor det bragte bandet på scener såsom Radar og Voxhall. Så glæd jer til at få en oplevelse af højlydte Rock/Punk/Metal og Pop sange

Bandet består af:
Anders Mellerup - Guitar, Sang
Marcus Espe - Guitar
Daniel Schyth-Botwright - Bas
Johannes R.K Johansen - Trommer