DKK 56,75

She's A Sailor + Ladylion

14.12.2016 kl. 21:00 Fatter Eskil, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 56,75

"Prøv engang IKKE at nynne med på Beautiful" - Andrew Jensen, P4play

Jesper Vindberg og Thomas Albrechtsen er makkerparret bag det danske band She’s a Sailor. Stor inspiration er hentet blandt farverige og teatralske kunstnere som Harry Nilsson, Scott Walker, The Zombies, The Divine Comedy og Brian Wilson fra The Beach Boys. 

Debutsinglen Beautiful fra She's a Sailor udkom i april 2016 på Iceberg records og portrætterer bandet fra dets mest catchy side. Den er da også strøget direkte i rotation på DRs P4, hvor den har passeret de 100 plays og i lange perioder har været blandt de 10 mest afspillede sange på kanalen. 

”Der er et tema, et par hooklines og en god melodi – ikke så meget pjat”, griner forsanger Jesper Vindberg og fortsætter: ”Og ganske som vi kan lide det, er nummeret krydret med trompet, strygere, flygel og klokkespil”. 

Resten af bagkataloget er varieret og ind i mellem også både kringlet og eksperimenterende. Oplev det selv på allernærmeste hånd, når She's a Sailor indtager scenen på Fatter Eskil.

She’s a Sailor line-up:
Jesper Vindberg: Vokal & guitar
Thomas Albrechtsen: Vokal & tangenter
Jesper Svane : Trommer & percussion

Support: Ladylion
Bag navnet Ladylion finder man den århusianske sangskriver Randi Løvendahl, hvis musikalske univers på charmerende vis trækker tråde til den amerikanske indiefolk scene. 


Efter inspirationsrejser til Austin (Texas), Paris og Berlin, har Løvendahl skrevet materiale som bl.a. er blevet præsenteret for et begejstret publikum på Spot festival, Skanderborg festival, og Musik Århus Festival.

Ladylion udgav deres debutalbum "To the Wishing Well" i efteråret 2014, og har siden skiftet besætning og arbejdet på nyt materiale.