DKK 56,75

Freddy & The Phantoms + Frederik Thygesen

16.11.2016 kl. 21:00 Fatter Eskil, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 56,75

“De spiller med kærlighed og ærlighed for stilarten, og en vis Eric Clapton ville have stået og trippet for være med på scenen ..."

Bluesrockerne i FREDDY AND THE PHANTOMS har i 2016 fortsat deres intense liveaktivitet og udbygget deres imponerende renommé med turneer i Tyskland og Danmark. De har bl.a. fyldt det legendariske spillested Lehmitz på Reeperbahn i Hamburg og spiller i efteråret '16 på Bremen og Lille Vega. 

Gaffa kvitterede med 5 Stjerner til bandets koncert på Nordic Noise Festival i maj 2016: ★ ★ ★ ★ ★ “De spiller med kærlighed og ærlighed for stilarten, og en vis Eric Clapton ville have stået og trippet for være med på scenen, hvis han lige vidste, hvad vi rendte rundt og lavede i dag.” – Gaffa 

I foråret 2017 er gruppen aktuelle med nyt et studiealbum “Decline of The West”, som bandet glæder sig til at lufte på landevejen sammen med et varieret repertoire fra snart fire albums. Med en enorm live-erfaring fra store turneer og supportshows for acts som The Eagles, Blackberry Smoke, Twisted Sister og Rick Springfield, er bandet uden tvivl en landets mest velspillende blues-rock kvartetter!

Support: Frederik Thygesen