DKK 111,00 (DKK 110,94 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Niklas Schneidermann

22.10.2016 kl. 22:00 Fatter Eskil, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 111,00 (DKK 110,94 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Guitaristen fra Magtens Korridorer er sprunget ud som soloartist med albummet "Runaway"

Debutant kan man ikke kalde Niklas Schneidermann, der på 15. år er en af de bærende kræfter i et af landets største rockbands – med hvad dertil hører af erfaring, hæderspriser, lyksalighed og ar på sjælen.  

Men fredag den 6. maj sprang guitaristen fra Magtens Korridorer ud som soloartist med albummet "Runaway" og står for første gang alene, badet i projektørernes afslørende lys. 

Albummets 11 numre er skrevet af Niklas Schneidermann selv, og den disciplin er han ingen novice udi. Han skrev sin første sang som 7-årig bandleder af sit og lillesøsterens band og har skrevet lige siden. Nogle numre på "Runaway" er helt nykomponerede, nogle er skrevet i en svunden tid, før erfaring og hæderspriser og ... 

Resultatet er et album, som er både helstøbt og varieret, dansabelt og dystert, melodisk og udfordrende. "Runaway" er indspillet i Medley Studios i København, og alle instrumenter og vokaler er af Niklas Schneidermann og medproducer Søren Mikkelsen.  

Første single, "Dance Alone", blev sluppet fri i april, og albummet udkom på Universal Music den 6. maj 2016. Niklas og hans band drager på turné i efteråret med tourstart på Fatter Eskils scene, hvor han sidst stod sammen med netop Magtens Korridorer i 2013.