DKK 60,50

Rasmus Trinderup + support

08.10.2016 kl. 22:00 Fatter Eskil, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 60,50

Vinder af Skive Band Battle 2016

Rasmus Trinderup leverer alternativ nordisk pop med inspiration i både det akustiske og det elektriske univers. Rasmus startede sin karriere som singer/songwriter, hvor han med sin virtuose og anderledes tilgang til guitaren fremførte sine numre på akustisk guitar og looppedal. I april 2013 vandt Rasmus Skives Ross Teigan-Legat i Solo-kategorien. Legatpengene blev bl.a. brugt på at udgive en EP og en musikvideo til sangen Victoria, og i november 2013 udgav Rasmus sin første EP med titlen: "EN- NA EP".

Siden har Rasmus fået samlet et liveband, og konstellationen tæller nu – ud over guitarist og vokalist Rasmus Trinderup som frontmand – Kim Kristensen (Mettro, Nick Sway) på trommer, Steffen Johnsen (Mettro, Nick Sway) på bas og Frederik Skourup Søndergaard på keys.

I foråret 2016 vandt bandet Skive Band Battle, og har efterfølgende været på en festivalturné rundt i Jylland på bl.a. Drivhusets Sommerfestival (Skive), Show Off (Silkeborg), Noget Bedre Festival (Silkeborg), Vibstock Festival (Viborg) og Danmark Dejligst (Skive).

Musikken har rødder i den akustiske, alternative folk-pop; men breder sin krone over et større lydlandskab, med inspiration i bl.a. det elektriske univers og de bløde nordiske klangfarver. Som supplement til de melankolske ballader, er den akustiske guitar i nogle numre skiftet ud med elguitar og et mere insisterende udtryk.