DKK 56,75

erik

19.10.2016 kl. 21:00 Fatter Eskil, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 56,75

No Boundaries – ”one of the best EP releases so far this year”.

'No Boundariesʼ er den danske rapper eriks engelsksprogede debut, lavet i samarbejde med hiphop-producer HansSOLO. Pladen gæstes af den amerikanske rapgruppe Cunninlynguists samt sangerinden Fjer og bliver første udgivelse på det Aarhusianske musikselskab LARUS, der tidligere har stået bag en række undergrundsfester på Godsbanen og samarbejder med bla. Train, HeadQuarters natklub og Northside Festival.

Efter rapperen erik (med det borgerlige navn Erik B. Jacobsen) løftede sløret for førstesinglen ʼEnthusiasmʼ i sommers som Ugens Udvalgte hos DR P3 Karrierekanonen, førte det hurtigt til opvarmningsjobs for både Kentucky-trioen Cunninlynguists i Pumpehuset og for Brooklyn-rapperen Talib Kweli på Train samt en plads i lineuppet med 10-mands livebandet til årets Gløgglich 2015 på et udsolgt Train i december. Derefter gik turen 3 måneder til Los Angeles, hvor albummet bla. blev spillet og fik ros fra Chali2na (Jurassic5) og denne gadeperformance opstod: https://www.facebook.com/erikmusicdk/videos/714517922022078/

Erik B. Jacobsen har tidligere (under aliaset ʼJulawʼ) stået bag det officielle soundtrack til Aarhus 2017 – Aarhus som Europæisk Kulturhovedstad 2017, og blev tidligt udråbt som byens næste rapstjerne hos TV2 efter hans danske debut ʼAarhus City Slangʼ høstede 4 hjerter i både Politiken og Gaffa i 2013. Nu er turen kommet til den engelske debut ʼNo Boundairesʼ, og erik blev for nyligt fremhævet på musiksiden SoundOfAarhus, ʻClass of 2016ʼ Top10-liste over nye danske navne at holde øje med i 2016 samt udråbt til ”one of the best EP releases so far this year”.